Hyönteisten torjunta ja hävittäminen on tärkeää aloittaa, kun ongelma ei ole päässyt vielä muodostumaan pahemmaksi. Voit olla meihin yhteydessä oheisella lomakkeella. Hoidamme erilaisten hyönteisten torjunnan ja olemme tehneet muun muassa seuraavia toimenpiteitä.

Me Tuholaistorjuntakeskuksessa tulemme paikalle ja hoidamme hyönteisten torjunnan. Palveluihimme sisältyvät muun muassa nämä toimenpiteet:

  • Hyönteisten torjuntaruiskutukset
  • Feromoni liima-ansat
  • Elektroniset kärpäsansat

Hyönteisten torjunta ruiskutus

Torjuntaruiskutuksessa pitkävaikutteinen ammattitorjunta-aine levitetään ohuena sumuna käsiteltäville pinnoille.

Torjuttavia kohteita ovat paikat, joista hyönteinen löytää ravintoa, voi rauhassa oleskella ja lisääntyä. Hyönteisestä riippuen tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi keittiöt, kylpyhuoneet, wc:t, saunatilat, makuuhuoneet ja muut sisätilat. Ammattilaiset tunnistavat hyönteisten piilopaikat ja osaavat kohdistaa torjunnan tehokkaasti juuri oikeisiin paikkoihin kodissasi tai yrityksessäsi.

Hyönteisten torjunta feromoni liima-ansoilla

Feromoni liima-ansat houkuttelevat ryömiviä ja lentäviä hyönteisiä. Ne ovat yksi keino hävittää pienempiä määriä hyönteisiä. Niitä voidaan käyttää indikaattorina siitä, mitä hyönteisiä löytyy ja mistä niitä löytyy. Liimalevyjä on useita eri kokoja ja niissä käytetään erilaisia feromoneja riippuen torjuttavista hyönteisistä.

Feromoni houkuttelee esimerkiksi turkiskuoriaisia, sokeritoukkia, torakoita ja luteita. Muurahaisten torjuntaan on olemassa niille omat liima-ansat, joihin hyönteiset jäävät kiinni. Lue myös tarkemmin muurahaisten torjunnasta erillisessä artikkelissa.

Elektroniset kärpäsansat

Elektroniset kärpäsansat: Kärpästen ja muiden lentävien hyönteisten tehokkain eliminointi saavutetaan usein vaivattomasti torjunta-aineettomilla elektronisilla hyönteisansoilla asettamalle ne näkyvälle paikalle kärpästen lentoreiteille. Tehoa saadaan lisättyä esim. valaistusta vähentämällä tai yöajaksi kokonaan poistamalla, jolloin lentävät hyönteiset lentävät valoa kohti. 

Ammattilainen osaa valita juuri oikeat hyönteisansat ja torjuntakeinot sekä sijoittaa ne oikeisiin paikkoihin. Tilaa meiltä ilmainen kartoitus oheisella lomakkeella.

Lue Wikipediasta lisää hyönteisten torjunta-aineista.

Hyönteisten torjuntaan palvelut yrityksille ja kotitalouksille

Ota yhteyttä Tuholaistorjuntakeskukseen oheisella lomakkeella ja hoidamme niin yrityksesi kuin kotitaloutesi hyönteisongelmat. Me hoidamme torjunnan nopeasti, diskreetisti ja kustannustehokkaasti koko Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella!

Tutustu myös palveluihimme jyrsijöiden torjuntaan liittyen.

Hyönteisten torjunta takuulla
Espoon Tuholaistorjunta Keskus Oy