Kysy myyjältämme markkinoiden ainoasta ja ensimmäisestä Tuholaistorjuntakeskuksen ”rahat takaisin” –takuustamme. Meidät tunnetaan nopeasta korkealaatuisesta työstä ja kilpailukykyisestä hinnasta. Pyydä tarjous!

Palvelemme pääkaupunkiseudulla, ja sertifioidut franchising -yrittäjämme auttavat teitä muualla Suomessa. Soita (020 762 2244) tai lähetä viestiä, me hoidamme tuholaisongelmasi.

AsuinrakennuksetHelp desc 500px

  • Arvioimme, mitä tuholaisten hävittäminen maksaa
  • Annamme ohjeet, joiden avulla sinä pääset eroon tuhoeläimistä

Millaista palvelua saat?

Näin toimimme

Tuholaistorjuntakeskus Oy:n avulla tuholaistorjunta onnistuu:

  • Tutkimme ongelman vakavuuden ja laajuuden
  • Poistamme ongelman aiheuttajan, emme ainoastaan sen seurauksia
  • Annamme ohjeet, joiden avulla vältätte tuholaiset tulevaisuudessa

Liikehuoneistot, hallintorakennukset ja julkiset tilat

Tuholaiset voivat aiheuttaa terveyshaittoja työntekijöille ja asiakkaille. Tuholaistorjuntaohjelmamme avulla suojaatte liiketoimintaanne. Me raportoimme teille myös kaikki omavalvontaan tarvitsemanne tiedot.

Miten työskentelemme kanssanne?

  • tarkistus- ja tunnistuspalvelu
  • kirjalliset ja suulliset toimintaohjeet
  • tuholaistorjunta (syöttiasemat, ruiskutukset, indikaattorit)
  • myrkyttömät torjuntamenetelmät (lämmöllä, höyryllä ja kylmällä)
  • jälkitarkastus

Kotien ja liiketilojen suojeleminen

Miten suojelemme asiakkaitamme tuholaisilta?

Se on helppoa! Meillä on vuosikymmenten kokemus tuholaistorjunnasta. Korkeasti koulutetut ja sertifioidut tuholaistorjunnan ammattilaisemme auttavat sinua hävittämään tuholaiset kotoasi. Toimintamme perustuu erityiseen laatuohjelmaan, jonka asiantuntijaryhmämme on suunnitellut. Siihen on liitetty tarpeidenne pohjalta suunniteltu raportointijärjestelmä.

Kolmen kohdan ohjelma

1. Tarkastus

Jos olet nähnyt tuholaisen tai sen jälkiä tai haluat suojella kotiasi ei-toivottujen vieraiden varalta, Tuholaistorjuntakeskuksen ammattilaiset tulevat ja tarkastavat kotisi. Ensimmäisellä kerralla teemme perusteellisen tarkastuksen. Laitteidemme avulla tunnistamme riskialueita, kuten vahingoittuneita kohtia rakennuksessa. Ensimmäinen käynti kestää noin 30 minuuttia. Saat tarkastuksesta raportin ja toimenpidesuosituksen.

2. Toimeenpano

Tuholaistorjuntakeskuksen ammattilaiset huolehtivat tuholaisongelmastasi ja asentavat valvontaan tarvittavat välineet kriittisille alueille. Käytämme parhaita mahdollisia välineitä ja tieteellistä tutkimustietoa voidaksemme perusteellisesti ja tehokkaasti hoitaa tuholaisongelmaanne. Lopuksi saat vielä raportin, joka kertoo, mitä on tehty ja koska olisi hyvä tavata uudelleen.

3. Valvonta

Ympärivuotinen ratkaisu

Tuholaiset vierailevat mielellään monta kertaa. Siksi mekin tarjoamme ympärivuotista valvontapalvelua. Ammattilaisemme tarkastavat asiakkaidemme tilat säännöllisesti. Etsimme uusia tuholaisia samalla kun tarkastamme syöttiasemiamme tai indikaattoreitamme. Raportoimme jokaisesta käynnistämme. Olemme tyytyväisiä vasta, kun Te olette tyytyväisiä.

Soita yrityksemme neuvontapalveluun numeroon 020 762 2244. Lisätietoja Salomo Rauthovi 0400 160 300. Pyydä ilmainen arviointi!