Hiirien torjunta ja hävitys hoituu meiltä Tuholaistorjuntakeskuksessa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla! Ole meihin yhteydessä oheisella lomakkeella tai soita ja kerromme tarkemmin palveluistamme.

Hiiri

Hiiri on tyypillisesti 3–10 senttiä pitkä, ja sen voi sekoittaa ulkonäöltään nuoreen rottaan. Aikuisen hiiren erottaa nuoresta rotasta hiiren isompien korvien perusteella ja pidemmästä hännästä. Nuorella rotalla on myös isommat jalat ja pää kuin aikuisella hiirellä.

Hiirien torjunta ja hävitys
Kuvassa pieni hiiri

Hiiret elävät yleensä maalla, mutta ne ovat ketteriä ja voivat kiivetä. Hiirellä on pienempi jalanjälki kuin rotalla. Hiiret syövät mieluiten viljaa, mutta myös esimerkiksi hedelmiä ja muuta ruokaa. Hiiri etsii tyypillisesti ruokaa samasta paikasta useammin. Hiirien ei tarvitse juoda vettä, mutta jos sitä on saatavilla, ne juovat sitä noin 3 millilitraa.

Hiiret ovat sukukypsiä nuorempina ja tuottavat useampia poikueita vuodessa kuin rotat. Vastasyntyneet poikaset ovat sokeita, karvattomia ja täysin riippuvaisia emostaan.

Lue lisää erilaisista hiiristä Wikipediassa.

Hiirien torjunta ja hävitys

Hiiret ja muutkin jyrsijät aiheuttavat terveysriskin ja ovat myös uhka talojen rakenteille. Niiden torjunta kannattaa siis aloittaa pikaisesti. Me Tuholaistorjuntakeskuksessa hoidamme niin rottien kuin hiirien torjunnan ja hävityksen ammattitaidolla, nopeasti ja tehokkaasti. Ole meihin yhteydessä oheisella lomakkeella tai puhelimitse ja palaamme pikaisesti asiaan!

Onko hiirenloukku tai rotanloukku riittävä tapa päästä hiiristä ja rotista eroon?

Sähköiset tai kaasulla toimivat hiiren- tai rotanloukut ja erilaiset rottien tai hiirien indikaattorit voivat olla hyödyllinen osa tuholaistorjuntastrategiaa. Mutta ainoina jyrsijöiden ehkäisykeinoina ne eivät ratkaise ongelmaa. Monet kotitaloudet ja yrittäjät yksinkertaisesti asentavat loukkuja, unohtavat loukut ja sitten ajattelevat ongelman olevan ratkaistu. Sellaisenaan tämä menettelytapa ei ole alkuunkaan riittävä keino pitää jyrsijät poissa. Lisäksi loukuista voi koitua erilaisia ongelmia, jos niitä ei huolleta riittävän usein. Ole meihin yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää ja hoidamme ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttävätkö kaikki tuholaistorjujat vaarallisia kemikaaleja?

Käsitys tuholaistorjujan vierailusta saattaa olla se, että täysin suojautuneet tuholaistorjuntateknikot suihkuttavat kemikaaleja kaikille asunnon ja rakennuksen pinnoille. Todellisuudessa ammattilaistorjuja tarjoaa sinulle monipuolisen keinovalikoiman tuholaisten kuten jyrsijöiden torjumiseen. Integroidun tuholaistorjuntaohjelman ratkaisut auttavat sinua ehkäisemään tuholaisia tavalla, joka keskittyy ensisijaisesti tuholaisten ennaltaehkäisyyn ja tarvittaessa hävittämiseen sekä välttää tarpeetonta kemikaalien käyttöä. Vaikka kemikaalit ovat tarpeellisia, voit olla varma, että ammattilaisten käsissä ne ovat turvallisia. Annamme aina ohjeita kemikaalien käytöstä ennen torjunnan aloittamista ja sen aikana. Soita meille (020 762 2244), niin kerromme mielellämme lisää.

Lue myös muiden jyrsijöiden torjunnasta ja rottien hävittämisestä.