Huonekärpänen voi olla todellinen riesa lentäessään ympäriinsä sisätiloissa. Ne ovat epämukavia iholla tai hiuksissa mutta myös voivat levittää sairauksia. Tämän vuoksi on tärkeää päästä myös huonekärpäsistä eroon. 

Kärpästen hallinta ei aina ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Pelkällä kärpäslätkällä niistä harvoin pääsee kokonaan eroon. Kärpästen hallintaan kuuluu useita vaiheita, joissa Tuholaistorjuntakeskus voi auttaa.

 

Huonekärpäsen hävittäminen

Miten huonekärpäsen hävittäminen onnistuu? Tuholaistorjuntakeskus etenee seuraavin askelin.

  1. Ensimmäinen askel on tunnistaminen. Huonekärpäset on helppo sekoittaa useisiin muihin kärpäslajeihin kuten rypälekärpäsiin. Erilaiset kärpäset voivat näyttää samanlaisilta, mutta ne vaativat erilaisia ​​torjuntamenetelmiä. Tuholaistorjuntakeskuksen asiantuntijat auttavat lajin tunnistamisessa.
  2. On erittäin tärkeää tunnistaa paikat, joihin kärpäset ovat laskeneet munia. Tällainen paikka voi olla esimerkiksi peittämätön roskakori tai lemmikkieläimen ruokakulho. Huonekärpäsen lisääntymispaikka ei kuitenkaan ole aina yhtä ilmeinen. Pesimäpaikka on siivottava tai poistettava, muutoin kärpäsongelmasta voi päästä eroon. Tuholaistorjuntakeskuksen asiantuntijat on koulutettu havaitsemaan lisääntymispaikat tarkastuksen aikana. Pystymme myös osoittamaan kaikki rakenteelliset ongelmat, kuten repeytyneet ikkunaverkot tai vaurioituneet ilmanvaihtokanavat, joiden kautta kärpäset voisivat päästä sisälle taloon.
  3. Seuraava askel on poistaa aikuiset kärpäset. Tilanteesta riippuen voi olla tarpeen käyttää perhossyöttiä, ansoja tai hyönteismyrkkyä. Asiantuntijoillamme on kaikki nämä työkalut käytettävissä sekä ammattitaitoa huonekärpästen luotettavaan ja tehokkaaseen torjuntaan.

 

Huonekärpänen torjunta Tuholaistorjuntakeskukselta

Useimmat asunnonomistajat huomaavat, että säästää aikaa ja energiaa tilata huonekärpästen torjuntaan apua ammattitaitoiselta tuholaistorjuntayritykseltä kuten Tuholaistorjuntakeskuksesta. Ota yhteyttä joko puhelimitse (020 762 2244) tai oheisella lomakkeella, niin hoidamme torjunnan luotettavasti, ammattitaitoisesti ja ripeästi! Kotitarkastuksen tilaaminen voi auttaa sinua pääsemään eroon huonekärpäsistä lopullisesti.

Tutustu myös tarkemmin kärpästen hävittämiseen ja torjuntaan sekä kärpästen torjuntaan ravintoloissa. Hoidamme kaikki torjunnat joustavasti ja huomiota herättämättä pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudenmaan alueella.

 

Huonekärpänen torjunta - Tuholaistorjuntakeskus Oy

Tutustu myös huonekärpäsen elintapoihin ja ulkonäköön.