Riesakuoriainen torjunta ja hävitys hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen kautta tehokkaasti ja nopeasti. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244).

Riesakuoriainen

Riesakuoriainen on aikuisena noin 2–4 mm pitkä, soikea ja kapea kuoriainen. Riesakuoriaisella on musta pää ja etuselkä sekä ruskeat peitinsiivet, joiden tyvessä on kellertävät täplät. Riesakuoriaisen toukka on karvainen, pituudeltaan 5–6 mm ja väriltään kellanruskea.

Riesakuoriainen tekee tuhojaan kasvi- ja hyönteiskokoelmiin esimerkiksi museoissa. Kuolleiden hyönteisten lisäksi riesakuoriainen syö kuivia kasvinosia ja siemeniä. Se voikin olla paha tuholainen vilja- ja siemenvarastoissa. Riesakuoriainen viihtyy kuivissa ja lämpimissä keskuslämmitystaloissa ja sen voi löytää myös keittiön kuivista ruoka-aineista, makuuhuoneen patjoista ja vaatteista.

Riesakuoriaiset siirtyvät helposti paikasta toiseen tavaroiden mukana niin munina, toukkina kuin aikuisina kuoriaisina.

Tutustu myös muihin kuoriaisiin kuten riisihäröön ja hinkalokuoriaiseen. Riesakuoriainen sekoitetaan monesti vyöturkiskuoriaiseen. Riesakuoriainen pystyy lisääntymään huoneenlämmössä.

Riesakuoriainen torjunta ja hävitys

Riesakuoriainen torjunta ja hävitys - ota yhteyttä

Onko sinulla ongelmia riesakuoriaisen kanssa? Ota Tuholaistorjuntakeskukseen yhteyttä – riesakuoriaisen torjunta ja hävitys hoituu meiltä tehokkaasti ja ammattimaisesti.

Epäiletkö, että kyseessä on joku muu hyönteinen? Lue myös muiden hyönteisten torjunnasta.