Vyöturkiskuoriainen torjunta – Tuholaistorjuntakeskuksesta ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin annamme sinulle tarjouksen. Pääset vyöturkiskuoriaisista eroon luotettavasti ja tehokkaasti.

Vyöturkiskuoriainen

Vyöturkiskuoriainen on väriltään tummanruskea ja pituudeltaan noin puoli senttiä. Nimensä se on saanut selässä olevasta leveästä keltaisesta aaltojuovasta. Vyöturkiskuoriainen tuhoaa tekstiilejä ja elää toukkana lämpimissä huoneissa muun muassa lattialistojen alla, komeroissa ja muissa pimeissä paikoissa. Vyöturkiskuoriaisen toukka on tumma ja kiilloton. Toukka on pituudeltaan noin sentin ja suippenee kohti perää. Sitä ei esiinny Suomen luonnossa, sillä se tarvitsee selvitäkseen talvesta lämpimän majapaikan, kuten ihmisasumuksen. Vyöturkiskuoriainen on yleisempi pääkaupunkiseudulla ja harvinaisempi muualla Suomessa.

Lue lisää vyöturkiskuoriaisista Wikipediassa.

Vyöturkiskuoriainen torjunta – Tuholaistorjuntakeskuksesta ammattitaidolla

Vyöturkiskuoriainen on kohtuullisen vaikea torjuttava ja suosittelemmekin kerrostalon ollessa kyseessä koko talon myrkyttämistä kerralla mikäli yli puolesta asunnoista tai puolesta yhden rappukäytävän asunnoista löytyy vyöturkiskuoriaisia. Jos vyöturkiskuoriaisia on vain muutamassa asunnossa, ne kannattaa torjua omalla kustannuksella mahdollisimman nopeasti käyttäen tuholaistorjunta-alan ammattilaisia, jotta ne eivät leviäisi muihin asuntoihin. Tätä suosittelee myös isännöitsijöiden käyttämä vastuunjakotaulukko. Hyönteisten torjunta kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan huoneiston omistajalle, haltijalle tai vuokralaiselle. Suurimman osan vyöturkiskuoriaisten torjunnoista maksaa joko huoneiston omistaja, haltija tai vuokralainen itse. Huoneistojen myyntiä voi haitata mikäli isännöitsijätodistuksessa, talokirjaotteessa tai muissa taloyhtiön papereissa on maininta hyönteisistä. Siksi kannattaakin tilata tuholaistorjunta heti omaan asuntoon eikä viivytellä sen kanssa.

Myrkytys on tehtävä vähintään kahteen kertaan onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Vyöturkiskuoriaisten torjunnassa myrkytys on välttämätön. Ammattilaisten suorittaman torjunnan lisäksi asukas voi siivota kevyesti, pestä vaatteita ja kylmä- tai lämpökäsitellä tekstiilejä. Vaatteista vyöturkiskuoriaisen saa torjuttua joko pitämällä vaatteita yli -20 asteen pakkasessa  viikon tai yli +70 asteen saunassa yli 2 tuntia. Muistathan, että vaatteiden tai tekstiilien lämpökäsittelyä pitää valvoa tarkkaan ja vaatteita kannattaa käännellä kylmä- tai lämpökäsittelyn aikana.

Meillä Tuholaistorjuntakeskuksessa on laaja ammattitaito ja vuosien kokemus vyöturkiskuoriaisen torjunnasta ja monien muidenkin erilaisten tuholaisten hävittämisestä ja torjumisesta. Tunnistamme vyöturkiskuoriaisten ja muiden tuholaisten sisääntuloreitit ja elintavat ja suuntaamaan torjuntatoimenpiteet kullekin lajille sopivasti. Käytössämme on ammattikäytössä sallittuja tehokkaita mutta ihmiselle vaarattomia torjuntakeinoja.

Ota meihin yhteyttä joko oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin vastaamme kysymyksiisi ja teemme torjunnan pikaisesti! Torjumme tuholaisia etenkin pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella.

vyöturkiskuoriainen torjunta tuholaistorjuntakeskuksesta

Lista kuoriaisista, jotka monesti sekoitetaan vyöturkiskuoriaisiin ja torjutaan samalla tavalla kuin vyöturkiskuoriaisista:

 

Muista tekstiilituholaisista ja hyönteisten torjunnasta kerromme tietopankissamme