Tuholaistorjunta Klaukkala-, Hyvinkää- ja Nurmijärvi-alueilla hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen kautta helposti. Toimialueenamme on paitsi pääkaupunkiseutu, myös koko Uusimaa ja Suomen suurimmat kaupungit.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse (020 762 2244) tai oheisella lomakkeella, niin annamme tarjouksen ja hoidamme tuholaisongelmasi! Torjumme kaikki yleisimmät tuholaiset kuten rotat, hiiret, luteet, sokeritoukat, turkiskuoriaiset, muurahaiset, kärpäset, ampiaiset, tekstiilituholaiset ja elintarviketuholaiset.

Lue lisää siitä, miten Tuholaistorjuntakeskus auttaa sinua tai yritystäsi tuholaisten torjunnassa

 

Tuholaistorjunta Hyvinkää

Huoltoteknikkomme hoitavat torjuntoja ympäri Suomen ja erityisesti Uudellamaalla. Suunnittelemme huoltoreitit ympäristöystävällisyyden näkökulmasta ja koska haluamme toimia vastuullisesti. Monesti yhdistämmekin esimerkiksi samalle päivälle tuholaistorjunnat Klaukkalassa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä tai muissa ympäröivissä kaupungeissa. Päätoimipisteestämme Espoosta ajaa Uudenmaan kohteisiin helposti ja nopeasti.

Soita meille (020 762 2244) tai laita viestiä oheisella lomakkeella, niin sovitaan aika torjunnalle! 

 

Tuholaistorjunta Nurmijärvi

Alueilla Klaukkala, Hyvinkää ja Nurmijärvi tavataan kaikkia yleisimpiä tuholaisia. Tuhoeläimet aiheuttavat monenlaista vahinkoa niin tavaroille ja tuotteille kuin laajemmin asuintalojen tai liikehuoneistojen rakenteille. Osa tuholaisista on myös ihmisten tai kotieläinten terveydelle haitallisia. Osa on vain enimmäkseen epämiellyttäviä ja siksi niistä halutaan päästä nopeasti eroon.

Ensimmäisessä puhelussa tai viestissä käymme läpi sen, mistä tuholaisesta on todennäköisesti kyse. Tuholaisen tunnistaminen on tärkeää, jotta siihen voidaan kohdistaa oikeat torjuntatoimet. Asiantuntijamme pystyvät usein jo ennen paikalle pääsyä päättelemään ulkonäön ja käyttäytymisen perusteella sen, mikä tuholainen on kyseessä. Jos sinulla on kuva tuholaisesta, liitä se mukaan viestiisi. Tarvittaessa voit myös lähettää vahingoittumattomat yksilöt yhteystiedoillasi varustettuna toimistollemme määritettäväksi.

 

Tuholaistorjunta Klaukkala

Tuholaistorjuntakeskus on luotettava valinta tuholaisongelman ratkaisemiseen muun muassa, koska meillä on tarjota:

  • Vuosien asiantuntemus eri tuholaisista ja niiden käyttäytymisestä tiedämme parhaat tavat torjua juuri kyseessä oleva tuholainen
  • Työn korkea laatu kaikki huoltoteknikkomme ovat sertifioituja tuholaistorjujia ja panostamme sujuvaan yhteistyöhön ja hyvään asiakaspalveluun
  • Nopea palvelu pystymme sopimaan käynnin usein jo seuraavalle päivälle
  • Kilpailukykyinen hinta
  • Turvallinen torjunta käytämme huolella ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita ja ohjeistamme turvallisuustoimissa
  • Diskreetti palvelu saavumme paikalle huomaamattomasti, eikä esimerkiksi autoissamme ole yrityksen nimeä

Oikea-aikaisella ja ammattitaitoisella torjunnalla tuholaiset saadaan häädettyä ja pysymään poissa. Ohjeistamme asiakkaitamme aina jatkon suhteen ja olemme niin varmoja palvelustamme, että tarjoamme ainutlaatuisen ”rahat takaisin” -takuun. Ota yhteyttä!

 

Www.tuholaistorjuntakeskus.fi

Tuholaistorjuntakeskus Oy

Lue lisää