Tilaa tuholaistorjunta Uusimaa meiltä Tuholaistorjuntakeskuksesta! Lue, miten tuholaistorjuja hinta määräytyy ja milloin kannattaa ottaa yhteyttä.

Jos sinua mietityttää kodissasi, vapaa-ajan asunnossasi tai liikehuoneistossasi majailevat tuholaiset, älä epäröi soittaa (020 762 2244) tai laittaa viestiä oheisella lomakkeella. Neuvomme sinua ja annamme tilanteen mukaan tarjouksen torjunnasta!

Tuholaistorjunta Uusimaa

Tuholaistorjuntakeskus on ammattitaitoinen tuholaisten torjuja, jolla on vuosien mittaan kertynyttä tietoa ja taitoa eri tuholaisten elintavoista ja toimivimmista torjuntakeinoista. Teemme tuholaistorjuntaa Uusimaalla ja torjumme kaikkia kodin ja liiketilojen tuholaisia. Päätoimialueenamme on etenkin pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa), mutta torjuntaa teemme koko Uudenmaan alueella sekä tietyissä muissa Suomen kaupungeissa.

Toimimme aina ammattitaitoisesti, tehokkaasti, luotettavasti ja huomiota herättämättä. Meidät tunnetaan nopeasta korkealaatuisesta työstä ja kilpailukykyisestä hinnasta.

Milloin ja miten kannattaa ottaa yhteyttä tuholaistorjuntaan?

Tuholaistorjuntaan kannattaa olla aina heti yhteydessä, kun ensimmäiset havainnot tuholaisista syntyvät. Ota yhteyttä maksuttomaan palveluumme joko puhelimitse (020 762 2244) tai oheisella lomakkeella.

Torjunta kannattaa tehdä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voidaan ennaltaehkäistä suuremmat tuholaisten tekemät vahingot ja siten säästää myös kustannuksissa. Mitä laajemmalle ongelma on levinnyt, sitä suurempi tuholaistorjuja hinta myös on. Samoin tuholaisten aiheuttamien vahinkojen kustannukset voivat helposti kohota suuremmaksi kuin itse tuholaistorjunnan kustannukset, jos vahingot ehtivät levitä laajalle.

tuholaistorjunta uusimaa, tuholaistorjuja hinta - pyydä tarjous

Tuholaistorjuntakeskus Oy – ota yhteyttä, palvelemme 24/7

Yhteydenotossa voitte kertoa meille, minkä tuholaisen epäilette olevan kyseessä. Jos teillä on kuva tuholaisesta, voitte liittää sen mukaan yhteydenottolomakkeelle. Kuva ei ole välttämätön, jos pystytte kuvailemaan kohtaamaanne tuholaista tai sen käyttäytymistä tai jälkiä tai kertomaan havaitsemistanne vahingoista. Tunnemme laajalti eri tuholaiset ja pystymme yleensä jo kuvailun perusteella kertomaan, mistä tuholaisesta todennäköisesti on kyse, miten haitallinen se on, miten se käyttäytyy ja miten sen torjunta kannattaa hoitaa, mikäli torjunta on tarpeellinen ja sallittu.

Yhteydenotossa kuulemme myös mielellämme sen, minkälaisesta tilasta on kyse, eli onko tuholaisia havaittu esimerkiksi kerrostalossa, rivitalossa, omakotitalossa, varastosssa vai liiketilassa. Tilan tyyppi ja koko saattaa vaikuttaa tarvittaviin toimenpiteisiin ja hinta-arvioon. Joskus esimerkiksi kerrostaloissa ongelma voi koskea yhden huoneiston sijaan useita huoneistoja ja kuulua mahdollisesti asunto-osakeyhtiön hoidettavaksi.

Luonnollisesti tarvitsemme myös yhteystietonne, jotta voimme ottaa teihin yhteyttä ja lähettää tarjouksen. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluunne, soitamme teille takaisin.

Miten tuholaistorjuja hinta määräytyy?

Tuholaistorjuja hinta määräytyy monen eri tekijän mukaan, joita ovat kiteytettynä seuraavat:

 • mikä tuholainen on kyseessä eli minkälaisia torjuntakeinoja ja miten monta torjuntakäyntiä sen hävittämiseksi tarvitaan
  • moni tuholainen vaatii tehokkaaseen hävitykseen 2-3 torjuntakäyntiä
  • torjuntakeinoja ovat esimerkiksi lämpötorjunta, höyry- tai kylmätorjunta, torjunta-aineiden käyttö ansoissa tai ruiskuttamalla
 • miten laajalla alueella torjuntaongelma on
  • onko tuholaisia vähän vai paljon
  • löytyykö selkeä kohde tai paikka, jossa tuholaisongelma esiintyy ja kuinka kohde on tuholaistorjujan saavutettavissa kohteessa
  • minkä kokoinen tai tyyppinen torjunta-alue on tai miten monessa huoneistossa ongelma on

Tuholaistorjuja hintaa pienentää se, jos ongelmaan puututaan ajoissa ja tuholaisten määrä ei ole räjähtänyt käsiin. Tällöin tuholaisongelma on usein hyvin paikallinen ja se saadaan nopeasti hävitettyä. Tiettyjen tuholaisten torjuminen on myös helpompaa ja joskus yksikin käyntikerta voi riittää.

Tuholaistorjuja hintaa kasvattaa se, jos ongelma on päässyt leviämään laajalle tai tuholaisen torjuminen on erityisen vaikeaa. Tiettyihin tuholaisiin tarvitaan vaativampia ja kalliimpia torjuntakeinoja sekä useampia torjuntakäyntejä. Joskus (vaikkakin harvoin) voi olla, että torjunta vaatii asunnon rakenteisiin puuttumista. Tällöin rakenteiden korjauskustannukset täytyy ottaa huomioon.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme tarkemmin! Kerromme minkälainen torjunta teidän tilanteessanne tulisi kyseeseen ja annamme siitä tarjouksen.

Voit tilata tuholaistorjunta Uusimaa -alueella joko vuosisopimuksena tai kertatilauksena. Kertatilaus tarkoittaa yleensä 2-5 torjuntakäyntiä. Torjuntapalveluumme kuuluu aina myös asiakkaidemme ohjeistus ennakointi- ja jatkotoimenpiteissä, jotta tuholaisten paluulta voidaan välttyä.

Miksi tilata tuholaistorjunta alan yritykseltä?

Tuholaistorjunta yrityksellä on aina selkeä suunnitelma päästäksesi eroon tuholaisista. Pelkkä kertakäynti näkyvien tuholaisten hävityksineen johtaa harvoin toivottuun lopputulokseen. Tuholaisongelman pitempiaikainen taklaaminen edellyttää ennalta suunniteltuja torjuntakäyntejä sekä usein myös jatkoseurantaa ja ennakointi ohjeistusta tulevaisuutta varten. Lisäksi, kun käytät tuholaistorjuntaan alan yritystä (y-tunnus), voit hyödyntää valtion tarjoamaa kotitalousvähennystä omassa verotuksessasi.

Kotitalousvähennys jopa 60 % vuonna 2022

Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella oikeuttaa kotitalousvähennykseen yksityishenkilöille ja yksityistalouksille. Voit saada vähennyksen jo kuluvan vuoden verokortille. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa vähennyksen veroilmoituksen tietoihin, kun saat esitäytetyn veroilmoituksen tarkistettavaksi. Kotitalousvähennystä varten tarvitset:

 • tuholaistorjunnan tehneen yrityksen y-tunnuksen
 • laskun loppusumman (erittele tarvittaessa oma osuutesi maksetusta laskusta)
 • torjunnan työn osuuden veroineen

Kuluvan vuoden veroprosenttisi pienenee, jos tilaat uuden verokortin ja ilmoitat verokorttihakemuksessa tiedot kotitalousvähennyksestä. Ilmoittamasi tiedot siirtyvät esitäytetylle veroilmoituksellesi.

Verottaja on tehnyt vuodelle 2022 laskurin, jolla voit laskea kuinka paljon saat kotitalousvähennystä vuonna 2022 maksetuista töistä. Voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Laskuria voit käyttää mikäli teetät tuholaistorjunnan alan yrityksellä, palkkaamalla työntekijän et voi käyttää laskuria.

Tästä pääset verottajan kotitalousvähennnyslaskuriin.