Tuholaistorjunta Kirkkonummi, Vihti, Lohja, Siuntio hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen kautta helposti. Toimialueenamme on paitsi pääkaupunkiseutu, myös koko Uusimaa ja tietyt Suomen suurimmat kaupungit. Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella oikeuttaa jopa 60 prosentin kotitalousvähennykseen vuosina 2022 – 2023. 

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse (020 762 2244) tai oheisella lomakkeella, niin annamme tarjouksen ja hoidamme tuholaisongelmasi! Torjumme kaikki yleisimmät tuholaiset kuten rotat, hiiret, luteet, sokeritoukat, turkiskuoriaiset, muurahaiset, ampiaiset, kärpäset, tekstiilituholaiset ja elintarviketuholaiset.

Lue lisää siitä, miten Tuholaistorjuntakeskus auttaa sinua tai yritystäsi tuholaisten torjunnassa.

 

Tuholaistorjuntaa ammattitaidolla

Huoltoteknikkomme hoitavat torjuntoja ympäri Suomen tietyissä suurimmissa kaupungeissa kuten Turku sekä Uudellamalla kuten Kirkkonummella, Vihdissä, Lohjalla ja Siuntiossa. Suunnittelemme huoltoreitit ympäristöystävällisyyden näkökulmasta, koska haluamme toimia vastuullisesti. Monesti yhdistämmekin samalle päivälle tuholaistorjunnat esimerkiksi Kirkkonummella, Vihdissä, Lohjalla ja Siuntiossa.

Soita meille (020 762 2244) tai laita viestiä oheisella lomakkeella, niin sovitaan aika torjunnalle!

Tuhoeläimet aiheuttavat monenlaista vahinkoa joko pienomaisuudelle tai laajemmin asuintalojen tai liikehuoneistojen rakenteille. Osa tuholaisista on myös ihmisten tai lemmikkien terveydelle haitallisia. Osa on vain enimmäkseen epämiellyttäviä ja siksi niistä halutaan päästä nopeasti eroon.

Ensimmäisessä puhelussa tai viestissä käymme läpi sen, mistä tuholaisesta todennäköisesti on kyse. On tärkeää tunnistaa tuholainen, jotta siihen voidaan kohdistaa oikeat torjuntatoimet. Asiantuntijamme pystyvät usein jo ennen paikalle pääsyä päättelemään ulkonäön ja käyttäytymisen perusteella sen, mikä tuholainen on kyseessä. Jos sinulla on kuva tuholaisesta, liitä se mukaan viestiisi. Tarvittaessa voit myös lähettää vahingoittumattomat yksilöt yhteystiedoillasi varustettuna toimistollemme, niin määritämme lajin.

 

Eroon tuholaisista – tuholaistorjunta Kirkkonummi, Vihti, Lohja, Siuntio

Tuholaistorjuntakeskus on luotettava valinta tuholaisongelman ratkaisemiseen muun muassa, koska meillä on tarjota:

  • Vuosien asiantuntemus eri tuholaisista ja niiden käyttäytymisestä – tiedämme parhaat tavat torjua juuri kyseessä oleva tuholainen
  • Työn korkea laatu – kaikki huoltoteknikkomme ovat sertifioituja tuholaistorjujia ja panostamme sujuvaan yhteistyöhön ja hyvään asiakaspalveluun
  • Nopea palvelu – pystymme sopimaan käynnin usein jo seuraavalle päivälle
  • Kilpailukykyinen hinta
  • Turvallinen torjunta – käytämme huolella ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita ja ohjeistamme turvallisuustoimissa
  • Diskreetti palvelu – saavumme paikalle huomaamattomasti, eikä esimerkiksi autoissamme ole yrityksen nimeä

Oikea-aikaisella ja ammattitaitoisella torjunnalla tuholaiset saadaan häädettyä ja pysymään poissa. Ohjeistamme asiakkaitamme aina jatkon suhteen ja olemme niin varmoja palvelustamme, että tarjoamme ainutlaatuisen ”rahat takaisin” -takuun. Ota yhteyttä!

 

Tuholaistorjunta Kirkkonummi Vihti Lohja Siuntio - Tuholaistorjuntakeskus Oy

Tuholaistorjuntakeskus Oy