Muurahaisten myrkytys hoituu ammattitaitoisesti ja vuosien kokemuksella Tuholaistorjuntakeskuksen kautta. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin kerromme miten karkotus hoituu ja annamme tarjouksen!

Miksi muurahaisten myrkytys saattaa olla tarpeen?

Muurahaisista saattaa olla vaivaa niin sisällä kuin puutarhassa. Sisällä ne sotkevat ja tuhoavat paikkoja. Muurahaispesän hävittäminen puutalon rakenteista voi olla todella vaivalloinen ja iso operaatio, joten ongelmaa ei kannata päästää paisumaan liian isoksi. Puutarhassa ne saattavat tuhota kasveja, mutta niistä on myös hyötyä, sillä ne pitävät muita hyönteisiä loitolla. Puutarhassa myrkyttämistä kannattaa siis tehdä harkiten. Voit kysyä meiltä mistä vain muurahaisten myrkyttämiseen liittyvästä asiasta, ja annamme asiantuntevia neuvoja ja tarvittaessa tarjouksen ammattitaitoisesta myrkytyksestä.

Myrkytys Tuholaistorjuntakeskukselta

Muurahaisten myrkytys hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen kautta ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Meillä on tuntemusta eri muurahaislajien elintavoista sekä keinot paljastaa niiden kulkureitit, jolloin osaamme kohdistaa oikeanlaisen myrkytyksen oikeisiin paikkoihin.

Teemme tuholaistorjuntaa koko Uudellamaalla sekä suurimmissa Suomen kaupungeissa ja kesäaikana ympäri Suomea esimerkiksi kesämökeillä ja vapaa-ajan asunnoissa. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin pääset muurahaisista tai muista mahdollisista tuholaisista eroon!

Lue lisää muurahaislajeista, niiden elintavoista sekä muurahaisten torjunnasta.

Muurahaisten myrkytys - Tuholaistorjuntakeskus Oy

Lue lisää