Tuholaistorjunta Espoo -alueella hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen kautta helposti. Toimialueenamme pääkaupunkiseudun ja myös koko Uusimaan lisäksi tietyt Suomen suurimmat kaupungit. Tuholaisten torjunta asunnossa ja piha-alueella oikeuttaa jopa 60 prosentin kotitalousvähennykseen vuosina 2022 – 2023. 

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin annamme tarjouksen ja hoidamme tuholaisongelmasi! Torjumme kaikki yleisimmät tuholaiset ja tuheläimet kuten rotat, hiiret, luteet, sokeritoukat, turkiskuoriaiset, muurahaiset, ampiaiset, kärpäset, tekstiilituholaiset ja elintarviketuholaiset.

Tuholaistorjuntaa ammattitaidolla

Meidän huoltoteknikkomme hoitavat ympäri Suomen torjuntoja monissa kaupungeissa kuten Espoo sekä Uudellamaalla. Suunnittelemme huoltoreitit vastuullisuuden ja ympäristöystävällisyyden näkökulmasta. Monesti yhdistämme samalle päivälle esimerkiksi tuholaistorjunnat Espoossa, Pohjoisella ja Itäisellä Uudellamaalla.

Sopiaksesi ajan torjunnalle, soita meille (020 762 2244) tai laita viestiä oheisella lomakkeella, 

Tuhoeläimet aiheuttavat monenlaista vahinkoa joko kodin omaisuudelle tai laajemmin liikehuoneistojen tai asuintalojen rakenteille. Osa tuholaisista on myös ihmisten tai lemmikkien terveydelle haitallisia. Osa on vain enimmäkseen epämiellyttäviä ja siksi niistä halutaan päästä nopeasti eroon.

Ensimmäisessä puhelussa tai viestissä käymme läpi sen, mistä tuholaisesta todennäköisesti on kyse. On tärkeää tunnistaa tuholainen, jotta siihen voidaan kohdistaa oikeat torjuntatoimet. Asiantuntijamme pystyvät usein jo ennen paikalle pääsyä päättelemään ulkonäön ja käyttäytymisen perusteella sen, mikä tuholainen on kyseessä. Jos sinulla on kuva tuholaisesta, liitä se mukaan viestiisi. Tarvittaessa voit myös lähettää vahingoittumattomat yksilöt yhteystiedoillasi varustettuna toimistollemme, niin määritämme lajin.

 

Tuholaistorjunta Espoo – Eroon tuholaisista 

Tuholaistorjuntakeskus tarjoaa luotettavaa palvelua tuholaistorjuntaan. Me tarjoamme mm.:

  • Vuosien asiantuntemus eri tuholaisista ja niiden käyttäytymisestä   osaamme parhaat tavat torjua eri tuholaiset
  • Työn korkea laatu kaikki huoltoteknikkomme ovat sertifioituja tuholaistorjujia ja panostamme sujuvaan yhteistyöhön ja hyvään asiakaspalveluun
  • Nopea palvelu pystymme sopimaan käynnin usein jo seuraavalle päivälle
  • Kilpailukykyinen hinta
  • Turvallinen torjunta käytämme huolella ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita ja ohjeistamme turvallisuustoimissa
  • Diskreetti palvelu saavumme paikalle huomaamattomasti, eikä esimerkiksi autoissamme ole yrityksen nimeä

Ammattitaitoisella ja oikea-aikaisella torjunnalla tuholaiset saadaan häädettyä ja pysymään poissa. Ohjeistamme asiakkaitamme aina jatkon suhteen ja olemme niin varmoja palvelustamme, että tarjoamme ainutlaatuisen ”rahat takaisin” -takuun. Ota yhteyttä!

 

Tuholaistorjunta Lahti - Tuholaistorjuntakeskus Oy

Tuholaistorjuntakeskus Oy

 

Lue lisää