Sokeritoukan myrkytys hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen kautta tehokkaasti ja luotettavasti. Hävitämme sokeritoukat ammattitaidolla ja kestävin tuloksin. Ota meihin yhteyttä joko oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin annamme tarjouksen ja hoidamme sokeritoukan myrkytyksen!

 

Miten sokeritoukat myrkytetään

Sokeritoukka (Lepisma saccharina) on vaikeasti hävitettävä tuholainen, jonka tehokas torjunta vaatii ammattilaisen tietotaidon sekä ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tuotteet.

Kuluttajille on saatavilla joitakin torjuntatuotteita, mutta vain ammattilaiskäytössä sallituilla myrkyillä voidaan tuhota kaikki sokeritoukkien kehitysasteet. Myrkyt tuhoavat niin aikuiset hyönteiset kuin niiden munat ja poikaset.

Sokeritoukan myrkytys tehdään levittämällä pitkävaikutteinen ammattitorjunta-aine ohuena sumuna sokeritoukan piilopaikkoihin tai niiden lähelle. Nämä ovat paikkoja, joissa sokeritoukka voi rauhassa oleskella ja lisääntyä. Jotta saavutetaan kestäviä tuloksia, toistetaan torjunta aina kaksi kertaa. Näin saadaan tuhottua tehokkaasti myös ensimmäisen torjuntakerran jälkeen syntyneet sokeritoukkien kehitysasteet.

Tuholaistorjuntakeskus hoitaa myrkytyksen aina turvallisesti, tarvittavin suojauksin ja ohjeistaa aina myös asukkaita mahdollisissa varotoimenpiteissä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja annamme tarjouksen!

Toimivatko liima-ansat?

Sokeritoukille, kuten monille muillekin hyönteisille on tarjolla erilaisia liima-ansoja. Liima-ansojen feromoni houkuttelee sokeritoukkaa puoleensa ja toukat jäävät kiinni ansan liimapintaan. Ansa toimii hyvin sokeritoukkien indikaattorina ja hävittää joitakin yksilöitä. Ansoilla ei pääse kuitenkaan sokeritoukista kokonaan eroon. Ansat hävittävät aikuisia sokeritoukkia, mutta ne eivät hävitä esimerkiksi toukkien munia. Sokeritoukka munii keskimäärin 1–3 munaa päivittäin vuoden ympäri.

Toimivatko muut kotikonstit?

Sokeritoukat ovat sitkeitä selviytymään. Ne ovat varsin kaikkiruokaisia ja niille riittää pienikin määrä syötävää. Sokeritoukat elelevät rakenteissa ja niiden elinikä on jopa 5–6 vuotta. Tarkinkaan siivous tai tilojen kuivana pitäminen ei siis takaa sitä, etteikö huoneistoon voisi päätyä sokeritoukkia. Sokeritoukat tulevat asuntoihin muun muassa rakenteissa olevien pienien rakojen kautta, kosteiden tilojen läpivientien kautta tai esineiden mukana.

Lue lisää sokeritoukasta sekä sen elintavoista ja torjunnasta.

 

Sokeritoukan myrkytys Tuholaistorjuntakeskukselta

Sokeritoukan myrkytys hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen toimesta ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Meillä on tietämystä eri sokeritoukkalajien elintavoista sekä keinot paljastaa niiden kulkureitit, jolloin osaamme kohdistaa oikeanlaisen torjunnan oikeisiin paikkoihin.

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin pääset sokeritoukista tai muista mahdollisista tuholaisista eroon!

sokeritoukan myrkytys

 

Lisää tietoa