Sokerimuurahaisten torjunta meiltä Tuholaistorjuntakeskuksesta ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella! Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244) ja annamme sinulle tarjouksen. Sokerimuurahaisten torjunta onnistuu siis kauttamme nopeasti ja tehokkaasti.

Sokerimuurahainen eli pihamauriainen

Sokerimuurahainen eli oikealta nimeltään pihamauriainen tai mauriainen on musta muurahaislaji. Se on kooltaan pieni, sillä pituutta on vain puolesta sentistä senttiin. Ulkona sokerimuurahainen elää tyypillisesti pihalaatoitusten alla, kukkapenkissä ja talon kivijalan vieressä. Sokerimuurahainen tulee usein sisälle koteihin ja muihin rakennuksiin. Tyypillisesti se löytyy esimerkiksi keittiön ruokakaapeista tai muista ruokavarastoista. Sokerimuurahainen syö nimensä mukaisesti sokeria ja muuta makeaa. Sokerimuurahainen on myös suosittu laji muurahaisterraarioissa, sillä se kaivaa tunneleita ja syö sokeria. Pihamauriaiset ovat pitkäikäisiä: kuningatar voi elää jopa lähes 30 vuotiaaksi. Lue lisää pihamauriaisesta Wikipediassa.

Sokerimuurahaisten torjunta ammattitaidolla Tuholaistorjuntakeskuksesta

Sokerimuurahaisten torjunta onnistuu Tuholaistorjuntakeskuksen toimesta ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin kerromme lisää esimerkiksi sokerimuurahaisten torjuntatavoista.

Lue myös muiden hyönteisten torjunnasta ja hävittämisestä, sekä niiden tunnistamisesta. Olemme kirjoittaneet myös muista muurahaislajeista ja niiden torjunnasta:

Sokerimuurahaisten torjunta ammattitaidolla Tuholaistorjuntakeskuksesta

Tuholaistorjuntakeskus Oy