Kutittaako aamulla? Epäiletkö, että kodissasi on luteita ja haluat niistä eroon nopeasti ja tehokkaasti? Kysy luteiden torjunta hinta meiltä oheisella lomakkeella tai puhelimitse ja tilaa ilmainen kartoitus! Me Tuholaistorjuntakeskuksesta hoidamme luteiden torjunnan ja hävityksen ammattitaidolla. 

Tuholaistorjuntakeskuksen tavoitteena on antaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä palvelua. Jokainen palvelupaketti huomio kotisi, luteiden torjuntatarpeesi ja ympäristön. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi torjuttavan asunnon pinta-ala, tarvittavien käyntien määrä ja valittu torjuntatapa. Tästä syystä emme pysty antamaan yhtä yleistä luteiden torjunta hintaa.

Kysy luteiden torjunta hinta meiltä

Ota yhteyttä meihin oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244). Me tunnemme eri alueet ja pystymme antamaan luteiden torjunta hinta juuri sinun tilanteeseesi. Asiantuntijamme keskustelee kanssasi asunnostasi, ympäristöstä ja pystyy suunnittelemaan tieteellisesti perustellun asiakasratkaisun, joka voidaan toteuttaa tehokkaasti ja jolla varmistetaan tehokas luteiden torjunta edulliseen hintaan.

Me sovimme myös joustavista maksuajoista sekä yksityisasiakkaiden, että yritysasiakkaidemme kanssa. Huomioithan myös, että kuluttaja-asiakkaat saavat tehdä meidän työmme osuudesta kotitalousvähennyksen! Me emme myöskään veloita erikseen kilometrikorvauksia tai muita kuluja erikseen, vaan annamme selkeän kokonaishinnan, joka sisältää kaikki kulut!

Mitä luteet ovat?

Luteet (seinälude, latinaksi Cimex Lectularius, lue lisää Wikipediassa) ovat soikeita, suurinpiirtein puolen sentin mittaisia punaruskeita hyönteisiä. Moni tuntee luteen myös nimellä lutikka.  Jos lude on syönyt hyvin, se on pitkulaisempi ja nälkäisenä se on litteämpi. Lude paksunee hyvin syöneenä nakin muotoiseksi ja veriravinnon ansiosta paino kasvaa nelinkertaiseksi. Seinälude on kooltaan noin 4-6 mm täysikasvuisena, valkoisen ja soikehkon seinäluteen munan koko on noin 2 mm. Pienimmät luteet ja luteen nymfit ovat 1 mm ylöspäin täysikasvuiseen ja sukukypsään. Ota yhteyttä meihin oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin annamme kirjallisen tarjouksen. Meillä on Suomen nopein ludealoitus tarvittaessa. Luteiden torjunta ja luteiden hävitys on ylivoimaisesti halvinta aloittaa heti, koska jokainen vuorokausi levittää luteita yhä suuremmalle aluelle sekä kiinteistön sisällä että sen ulkopuolisiin rakennuksiin, koteihin ja työpaikoille. 

Luteiden torjunta Tuholaistorjuntakeskuksesta ammattitaidolla

Luteiden torjunta hoituu Tuholaistorjuntakeskuksen tekemänä nopeasti, ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Meidät tunnetaan nopeasta korkealaatuisesta työstä ja kilpailukykyisestä hinnasta. Pyydä tarjous! Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai puhelimitse (020 762 2244), niin kerromme lisää luteiden torjunnan hinnasta ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen!

Teemme lutikoiden torjuntaa niin yksittäisille kotitalouksille kuin taloyhtiöille ja yrityksille. Voit pyytää arvioinnin ilmaiseksi ja soittaa meille kaikkina viikonpäivinä. Toimimme ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla mutta myös koko Uudellamaalla ja kaupungeissa kuten Lahdessa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Hämeenlinnassa.

Lue myös muiden hyönteisten torjunnasta ja hävittämisestä, sekä niiden tunnistamisesta tai lisää tietoa luteiden torjunnasta (linkit alla).

Luteiden torjunta hinta

Espoon Tuholaistorjunta Keskus Oy

 

Lisää tietoa luteista